NEO Pro és NEO Pro+ chiptuning megoldások

NEO Pro

A NEO Pro chiptuning szolgáltatásunkat elsősorban az eredeti, gyári konfigurációval rendelkező gépjárművek tulajdonosainak ajánljuk.

Mire számíthatsz, ha a NEO Pro a csomagot választod? Több lóerőre és nyomatékra úgy, hogy autódból kihozzuk az optimális tartalékokat!

NEO Pro+

NEO Pro+ beállításunkat a maximalistáknak ajánljuk, akik az eredeti vagy már módosított konfigurációjukból akarnak még többet kihozni.

Mire számíthatsz, ha a NEO Pro+ csomagot választod? Autód menetteljesítménye, lóereje és nyomatéka drasztikusan meg fog nőni.

Melyik csomagot válasszam?

NEO Pro

 Azoknak javasoljuk akiknek eredeti, gyári a gépjárművük, de szeretnék, hogy erősebb, nyomatékosabb legyen, biztonságosabb előzést tudjanak végrehajtani.

NEO PRO+

Ezt a csomagot azon műkedvelők részére alkottuk meg, akik a maximumot keresik, nem számít ha hamarabb tönkre megy a turbó, kuplung mert, van polcon... Lényeg, hogy a maximum legyen!

Mire figyelj oda, ha chiptuningolsz? Chiptuning jótanácsok a NEOChip-től!

1. Ne dőlj be az online softwereket vásárló chiptuning cégek ajánlatainak!
2. Ne dőlj be a facebooknak, a szakembereknek nincs idejük a Facebookon írogatni!
3.  A honlapokon feltüntetett keresők csak informatív jellegűek, rendszerint nem tudják azt a motorok amiket oda írnak! Csak jó reklám fogás!
4. Ha biztosra akarsz menni, kérj valós teljesítménymérést is!
5. Nem az a jobb, aki magasabb számokat ígér! Ebben a szakmában a tapasztalat számít igazán!
6. 1-1 software megírása nem fél óra, sokkal több idő/munka!
7. Próbakör nélkül nem lehet biztonságosan felmérni az autód állapotát, ezért ne bízz olyan cégben ahol sem előtte, sem utána nem nézik, ellenőrzik a beállításokat!
8. Ne porzó üzemanyagtankkal menj tuningra!
9. A távolság nem számít, fő, hogy jó legyen az autód!
10. Mindig kérd ki a "chippes" véleményét mielőtt bevásárolnál alkatrészekből, lehet hogy nem is passzolnak egymáshoz / az autódhoz!
11. Bízz a "chippesben", jót akar neked, de azért legyél résen, gondolkozz és kérd ki több "chippes" véleményét is ha elbizonytalanodtál!
12. Azért mert chippes az autód még gyári alkatrészekkel rendelkezik vagyis ne hajtsd szét mert most megy!
13. Használj jó minőségű olajat és üzemanyagot, ezzel meghosszabbítod a motorod élettartamát!
14. Ne írasd (kapcsoltasd) ki az EGR-t vagy a DPF-et ha működik. Fontos a környezetvédelem, gyerekeink és unokáink is friss levegőt szeretnének lélegezni a jövőben!
15. Nem kell kiírni sem az EGR-t sem a DPF-et egy normál tuninghoz!

16. Fogadd meg a jó tanácsokat 😀

Minőség és szakértelem

Műhelyünkben kizárólag minőségi eszközöket és eredeti interfészeket használunk, ezzel is garantálva munkánk kifogástalan minőségét!

Mi is az a chiptuning? Mi történik, ha hozzánk hozod az autódat chiptuningra? Kattints ide!
Árajánlatot kérek!