Teljesítménymérés valós körülmények között!

Szeretnéd tudni, hogy mit tud igazából az autód? Megmérjük a teljesítményét valós, utcai körülmények között! Nem fékpadon, ahol vagy jó a fékpad terhelése, vagy nem. Nálunk az autód az aszfalton bizonyíthat!

NEM fékpadon, ahol annyi a menetszél, amennyit a ventilátor épp fúj ezzel rontva vagy javítva az intercooler hatásfokát...NEM.

Itt minden a valóságban az utcán történik, így a leghitelesebb mérést biztosítva minden gépjárműnél!

Miért jó ez nekünk? Pontos, valós értékeket kapunk, ráadásul olcsóbban!

Mire van szükségünk a méréshez?


  • A keréken / felnin, a dísztárcsa középpontján jól rögzíthető sík felületre.
  • A gépjárművünk pontos súlyára, a légköri nyomás értékére, külső hőmérsékletre, valamint a kerék átmérőjére. Ezeket az értékeket a helyszínen lemérjük.
  • Normál időjárási viszonyokra (biztonsági okokból havas, jéggel borított úttesten nem tudunk mérni).

Mit és hogyan rögzítenek a kerékre? A mérőeszköz:

Rögzítése kétoldalas speciális, erős ragasztócsíkkal, amely maradéktalanul eltávolítható a mérés után.


Teljesítménymérő eszköz

Hogyan zajlik a mérés?


A gépjármű megérkezésekor szemrevételezzük a mérőeszköz rögzítési pontjának lehetőségét, majd ha ez a feltétel adott, máris felhelyezhető és mehetünk is a próbaútra. A mérést követően visszaérkezünk a műhelybe, ahol bejegyzésre kerül az összes mért adat. Ezután a gépjármű mérlegelése (összsúly mérése) is megtörténik. Ezen adatok birtokában a számítógépen kielemezhető a gépjármű valódi, pontos teljesítménye! Összehasonlítás céljából akár több mérés is elvégezhető 1 próbaút során. Az eredményt emailben (PDF-ben), és kinyomtatott formátumban is átadjuk.

Mennyibe kerül egy ilyen valós teljesítménymérés?


Összesen csak 20 000 forintba, nincsenek rejtett költségek! Az ár mindent tartalmaz, ami a mérésre vonatkozik! Amennyiben chiptuning szolgáltatásunkat is igénybe veszed, a teljesítménymérés csak 15 000 forint!